ОПЛАТА ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ

  • 146

Фото без опису
Шановні землекористувачі, орендарі та власники земельних ділянок, земельних часток (паїв), які розташовані на території Гайворонської міської територіальної громади!

 

         Повідомляємо Вас про обов'язковість сплати земельного податку та орендної плати за землю за 2022 рік.

Так, відповідно до підпункту 14.1.72 пункту 14.1 статті 14 Податкового кодексу України земельний податок – це обов'язковий платіж, що справляється з власників земельних ділянок та земельних часток (паїв), а також постійних землекористувачів, окрім осіб, на яких поширюються пільги щодо сплати земельного податку визначені статями 281, 282 Податкового кодексу України.

Для отримання інформації про суму нарахованого земельного податку чи проведення звірки жителям сіл слід звертатися до спеціалістів відділу земельних відносин Гайворонської міської ради в старостинських округах, жителям міста – до відділу земельних відносин Гайворонської міської ради (м. Гайворон, пл. Героїв Майдану, 5, каб. 1, 4) або ж до Центру обслуговування платників Гайворонської ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області (м. Гайворон, вул. Василя Стуса, 39/88).

Сподіваємось на розуміння та своєчасну сплату.