Від якого резюме ваші шанси на працевлаштування значно зростуть

  • 117

 

Резюме можна розглядати як перепустку у професійне майбутнє, адже на будь-якій роботі вас попросять його надати. Тому немало важливо розуміти і те, що в себе включає цей документ.

Фахівці Державної служби зайнятості проводять тренінги з техніки пошуку роботи «Підготовка резюме», де знайомлять шукачів роботи з видами та структурою резюме, діляться лайфхаками  його підготовки, навчають складати мотиваційний (супровідний) лист, що є невід'ємною частиною резюме та складає перше враження про кандидата на посаду.

Фахівці Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості чимало уваги приділяють відпрацюванню практичних навичок щодо складання резюме зі студентською молоддю, які мають наміри робити перші кроки до працевлаштування.

Наприклад, студенти ІV курсу Кіровоградського медичного фахового коледжу ім. Є. Й. Мухіна, які днями взяли участь у тренінгу, виокремили для себе такі поради, як:

- уникати фраз-кліше;

- чітко визначати мету при описі бажаної роботи;

- вказувати тільки ту інформацію, що має відношення до даної вакансії;

          - формулювати резюме лаконічно та переконливо;

- одна вакансія – одне резюме.

Бажаєте відвідати подібні заходи? Або ж перебуваєте у пошуку роботи? Актуальні пропозиції роботи у Telegram «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості