Бажаєте започаткувати власний бізнес? Не знаєте з чого почати – пройдіть курси за програмою «єРобота»

  • 150

Фото без опису

 

Уже чули про урядову програму «єРобота»? Маєте ідею для створення власного бізнесу? Перемогти у програмі стане значно легше, якщо ви будете більш обізнаними та дізнаєтесь усі тонкощі програми, зокрема й складання бізнес-плану.

Аби допомогти вам у цьому Державна служба зайнятості організовує короткострокові курси цільового призначення за навчальною програмою «Держпрограма «єРобота». Отримання державного гранту на створення або розвиток бізнесу».

Про умови програми, алгоритм одержання гранту, форму ведення бізнесу, роль бізнес-плану у підприємницькій діяльності та багато іншого розповідатимуть на курсах викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Не відкладайте мрію на потім! Починайте діяти вже сьогодні. Старт навчання  – 31 жовтня 2022 року.

За деталями  звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.

Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у жовтні 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L

Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості