Краса врятує світ: у Кропивницькому власниця салону виборола грант за програмою «єРобота»

  • 133

 

         Однією з переможниць програми «єРобота» стала власниця салону краси «Vostorg», кропивничанка Ірина Топчій.

«Мій салон діє з 2016 року. На момент його відкриття, штатна чисельність складала 5 осіб, зараз чисельність моїх співробітників збільшилася до 8. Попит на косметологічні послуги у нас є, і чималий, а тому у планах – розширення їх видів. Я вирішила взяти участь у програмі «єРобота», яка орієнтована на розвиток уже діючого бізнесу, та придбати діодний лазер для видалення пошкоджених судин», - розповідає фопівчиня.

Жінка поспішила долучитися до чергової хвилі прийому заяв, пройшла співбесіду із фахівцями Кіровоградського обласного центру зайнятості, презентувала свій бізнес-план та отримала схвальне рішення.

У планах підприємиці створити два нових робочих місця та залучити до своєї професійної команди працівників, які змогли б якісно виконувати нову послугу на сучасному лазерному обладнанні.

«Державна фінансова підтримка дає можливість не тільки розвинути бізнес, а й допомогти тим, хто залишився без роботи у цей нелегкий час. Ми маємо рухатись вперед! Разом до перемоги! Гуртуймося! Лише тоді ми сильні!», - з усмішкою на обличчі стверджує Ірина Топчій.

Тож, якщо ви маєте чіткий план, бажання та наполегливість держава готова вас підтримати. Розпочати нову справу та підняти економіку нашої країни сьогодні може кожен.

Виникла необхідність у консультації щодо мікрогрантів? Телефонуйте за номером: (0522) 32 28 41 або задавайте питання у Telegram-каналі https://t.me/dcz_kir.

Нагадаємо. З 1 липня стартувала державна програма «єРобота», яка має на меті допомогти незайнятим громадянам створити власний бізнес або розвивати вже налагоджену підприємницьку діяльність. Подати заяву на отримання мікрогранту можна на порталі ДІЯ.

Про умови надання гранту читайте за посиланням https://cutt.ly/WXk8T37.

Якщо ж у вас є питання, що стосуються сфери зайнятості, контакти тут: https://cutt.ly/oJ8G2q9.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості