Маєте бажання працювати у банку? Пропонуємо професію касира

  • 99

 

Робота у фінансових та банкових установах із грошовими та іншими цінностями – це про працівників за професією «Касир у банку». Саме за цією спеціальністю Державна служба зайнятості організовує навчання.

Коли стартує навчання? 28 жовтня 2022 року.

Досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості допоможуть вам опанувати цю цікаву та непросту професію, а також розкриють безліч можливостей, як використати свої знання на практиці.

За 4, 8 місяця ви станете кваліфікованим працівником у цій галузі та дізнаєтесь про:

  • касові операції на ПК;
  • заповнення бланків;
  • перевірку банкнот;
  • прийом платежів;
  • роботу з купюролічильною технікою тощо.

Форма навчання – очно-дистанційна. Є бажання спробувати? Про деталі організації навчання дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.

Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у жовтні 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L

Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості