В УКРАЇНІ ВІДНОВЛЕНА ПРИВАТИЗАЦІЯ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА ЗА НОВИМИ ПРАВИЛАМИ - ЗРУЧНИМИ ТА СПРОЩЕНИМИ ДЛЯ ПОТЕНЦІЙНИХ ІНВЕСТОРІВ!

  • 256

 

Фото без опису

Сьогодні приватизація - це інструмент забезпечення малого та середнього бізнесу майданчиками для відновлення або старту роботи в умовах війни. Також приватизація – це питання безпеки, армія потребує грошей на озброєння, і приватизація – це одне з джерел забезпечення наших військових фінансовим ресурсом.

Пропонуємо ознайомитись з інформаційним бюлетенем, де розміщений перелік об’єктів державної власності Кіровоградщини, які вже доступні до приватизації (додається).

Всі об’єкти продаються виключно через аукціони ProZorro.Продажі, що побудовані на принципах повної прозорості – весь процес продажу відбувається публічно і відкрито для повного уникнення корупції.

Для підприємців - це гарна можливість купити щось цікаве для розвитку свого бізнесу та своєї громади.

Для країни – це економічне відновлення та розбудова держави.

Звертаємо увагу, що на період дії правого режиму воєнного стану, потенційному покупцеві, який зацікавлений в купівлі певного державного майна, необхідно надіслати лист про намір приватизації у довільній формі на адресу Регіонального відділення: вул. Глинки, 2, м. Кропивницький, 25009 (зразок листа додається).

21 жовтня 2022 року відбудеться аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Кіровоградський експертно-технічний центр Держпраці», який розташований у м. Кропивницькому.

Основним видом діяльності підприємства є технічні випробування та дослідження. Також підприємству належить на праві власності рухоме та нерухоме майно, серед якого частина адміністративної будівлі за адресою: м. Кропивницький, вул. Театральна (Дворцова), 24, загальною площею 457кв.м.

Стартова ціна цього активу складає 10 092 000 грн.

Покупець єдиного майнового комплексу державного підприємства «Кіровоградський експертно-технічний центр Держпраці» зобов’язаний з моменту переходу права власності на об’єкт приватизації забезпечити погашення боргів підприємства із заробітної плати та перед бюджетом, а також недопущення звільнення працівників приватизованого підприємства з ініціативи нового власника чи уповноваженого ним органу протягом шести місяців.

Детальна інформація про об’єкт доступна тут: http://surl.li/dfbxy.

Заявки для участі в електронному онлайн-аукціоні приймаються до 20 жовтня. Щоб взяти участь в аукціоні переходьте за посиланням: https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2022-10-02-000006-3.