1-ПА: у які строки приватні агентства зайнятості подають відомості про чисельність працевлаштованих ними осіб?

  • 179

Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, подається до центрів зайнятості щоквартально не пізніше 15 числа місяця після звітного періоду.

Нагадаємо, що наказом Міністерства соціальної політики України від 03 червня          2019 року № 851 затверджено Порядок подання форми звітності № 1-ПА “Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні”.

Звітність за III квартал 2022 року має бути подана не пізніше 15 жовтня поточного року. Враховуючи, що цей день є вихідним, звітність має бути подана не пізніше 17 жовтня цього року.

Довідково. В умовах воєнного стану подання звітності може бути відтерміновано до його припинення чи скасування (звітність може бути подана протягом 3-х місяців після такого припинення чи скасування).

Зразок форми звітності № 1-ПА за посиланням  http://surl.li/dglie

Є питання сфери зайнятості – звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або телефонуйте на «гарячу лінію» обласного центру зайнятості http://surl.li/dglkh

Обласний центр зайнятості має власний Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості