З 270-РІЧЧЯМ, СИЛЬНИЙ, ЄДИНИЙ ТА НЕЗЛАМНИЙ ГАЙВОРОН

  • 732

Фото без описуГайворон – це невеличке залізничне містечко зі своїми турботами й радощами, традиціями та планами на майбутнє, зі своєю індивідуальністю та винятковістю. Протягом багатьох років свого існування, залізнична станція Гайворон пережила чимало: були і періоди впевнених злетів, і реорганізацій, під час яких їй загрожувало закриття залізничного вузла. Так чи інакше, але під час згадування про Гайворон, назва цього невеличкого міста асоціюється саме з залізницею. 
Сьогодні Гайворону виповнюється 270 років. За цією цифрою — наша історія та сучасність. І найголовніше — люди, віддані своєму місту. Саме вони розвивали місто всі ці роки та стоять на його захисті сьогодні. Для когось Гайворонщина — рідна з дитинства, комусь стала прихистком зараз. Та всіх нас об’єднує віра в Перемогу і бажання зберегти усе те, що дороге нам, що ми любимо, що називаємо своїм домом. Ми сильні і згуртовані, як ніколи. 
За мирних часів святкові концерти, дитячі атракціони та урочистості з нагоди свята збирали на місцевому стадіоні сотні жителів та гостей міста. Цьогоріч ці плани зруйнувала війна, але сьогоднішня дата все одно залишається визначною і важливою для кожного. Вірю, що скоро ми повернемося до звичного ритму життя та відсвяткуємо День міста вже по-особливому, з серцями, наповненими ще більшою любов’ю до нього. 
Сьогодні я дякую всім, хто наближає день нашої перемоги, обороняючи та відвойовуючи метр за метром кордони України, всім захисникам і захисницям, а також всім, хто старанно працює в тилу: медики, волонтери, підрозділи ДСНС, поліція, залізничники, освітяни, комунальники, водії, благодійники, місцеве самоврядування і ви –жителі  нашої громади. Завдяки вам б‘ється серце міста, живе і наближається до перемоги Україна! З Днем міста, сильний, єдиний та незламний Гайворон! Попереду у нас багато свят та перемог, які ми зустрічатимемо під мирним небом на українській квітучій землі.

 

Міський голова  Роман ВОЛУЙКО