ЦЕЙ НАРОД НЕ ЗДОЛАТИ

  • 838

Фото без опису

Ворог може зруйнувати наші школи, підприємства, але він ніколи не добереться до нашої душі, серця та вміння українців жити вільно. Мешканці Гайворонщини продовжують тримати гуманітарний тил та допомагати нашим військовим на передовій усіма можливими способами. Долучаються і дорослі, і діти. Працюють на перемогу в самих різних напрямках: співають, печуть, продають.

Сьогодні в центрі міста, в розпал базарної торгівлі, аматори Центру культури і дозвілля організували благодійну мистецьку акцію «Все буде Україна!». Організатори зазначають: «Ми співаємо не тому, що нам весело, а тому, що пісня — це душа України. Піснею висловлюємо підтримку нашим захисникам і захисницям, і на передових лініях фронту, і в тилу». Під час концерту перехожі наповнювали скриньку. Таким чином аматорам вдалося зібрати 8 103 гривні, котрі будуть витрачені на придбання теплого одягу військовим.

В цей же час на міському ринку дітвора 2-Б класу КЗ «Гайворонський ліцей №1» збирала кошти на автомобіль військовим. Маленькі волонтери з батьками продавали найрізноманітніші смаколики та браслети. «Хтось купляє, хтось просто дає гроші», – кажуть вони. Зібрали аж 21 171 грн!

Подібні акції потрібні чи не більше, ніж гостинці на передову. Саме вони надають сил, показують єдність. З такими хоробрими та щирими людьми на Україну чекає прекрасне майбутнє.