«єРобота»: громадам на Кіровоградщині розповідають про деталі програми

  • 210

Фото без опису

 

         Так, із початком роботи державної урядової програми «єРобота» фахівці центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості  проводять семінари «Кредитування бізнесу».

До його участі долучають і представників АТ «Ощадбанк», який за рішенням уряду є  уповноваженим банком державної програми «єРобота» за напрямом надання українцям безповоротних грантів для запуску нового або розвитку чинного бізнесу, тому вони активно долучаються до таких заходів.

На заходах надають інформація про грантові програми, а саме: «єРобота: Своя справа», «єРобота: Свій сад», «єРобота: Своя теплиця», «єРобота: Новий рівень». Під час презентації увагу звертають на основні вимоги та представляють покрокову дорожню карту від клієнта до моніторингу.

Цікавлять питання щодо мікрогрантів? Телефонуйте за номером: (0522) 32 28 41 або задавайте питання у Telegram – https://t.me/DCZWorkNowBbot.

Є питання сфери зайнятості? Зверніться до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, що є тут: https://cutt.ly/oJ8G2q9.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості