Хочете стати впевненим користувачем ПК? Запрошуємо на курси

  • 219

Фото без опису

 

Відчуваєте, що вам бракує базових знань володіння персональним комп'ютером? Хочете стати впевненим користувачем ПК?

Пропонуємо вам разом зі службою зайнятості ознайомитися з основами роботи ПК та отримати  навички  комп'ютерної грамотності.

Офісні програми, Internet та сервіси Google – про це та інше ви дізнаєтеся на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Користувач ПК: офісні технології та Інтернет».

Навчатимуть вас спілкуватися із комп’ютером викладачі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Початок курсів 23 серпня 2022 року.

Зацікавила пропозиція? Деталі дізнавайтесь у відділі організації профнавчання обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.

Наголошуємо, що для безробітних, зокрема й Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у серпні 2022 року, тут: https://cutt.ly/3JpR7S1.

Є питання сфери зайнятості? Звертайтеся за телефонами, що розміщені тут: https://cutt.ly/hZEr1jN/.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості