У МІСЬКВИКОНКОМІ

  • 745


Сьогодні відбулося одинадцяте засідання виконкому міської ради, яке вів міський голова Роман Волуйко.
З метою централізації надання медичних послуг та створення єдиного медичного простору на одній локації, надання медичних послуг в поліпшених умовах члени виконкому дали згоду на розміщення поліклінічного відділення КНП «Центральна міська лікарня» на 1 поверсі основного корпусу в правому крилі за адресою вул. Київська, 7.
На виконання Програми організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів дошкільної освіти на 2021-2025 роки затверджено фактичний розмір середньої вартості харчування дітей в ЗДО міста та селах старостинських округів громади на 2022 рік, встановлено вартість харчування учнів пільгових категорій в закладах загальної середньої освіти.
З метою забезпечення базових потреб та соціального захисту внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб, які прибули з інших областей, де ведуться бойові дії, визначено та затверджено заклади та об’єкти комунального майна для їх тимчасового проживання, заходи міської Програми соціального захисту та підтримки внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб зв’язку із введенням воєнного стану в новій редакції.
Встановлено та затверджено тарифи на централізоване водопостачання на території Солгутівського старостинського округу на рівні Хащуватського старостинського округу, що надаються КП «Хащуватське комунальне господарство» для споживачів з лічильниками – 22,62 грн/м3, для споживачів без лічильників: з дворової колонки – 63,34 грн з одного споживача/місяць, з вуличної колонки – 33,93 грн з одного споживача/місяць.
З метою відзначення в громаді Дня Державного Прапора України та 31-ї річниці Незалежності України утворено оргкомітет з підготовки та відзначення свят, затверджено його склад та план заходів.
Також розглянуто ряд інших питань фінансового управління, служби у справах дітей, відділу соціального захисту, соціального забезпечення та охорони здоров’я та прийнято відповідні рішення, з якими можна ознайомитися на сайті Гайворонської міської ради.