Хотіли б працювати у машинобудівній галузі? Запрошуємо на професійне навчання

  • 209

Фото без опису

 

Високооплачуваною та затребуваною на ринку праці є професія верстатника. Фахівці цього профілю працюють в авто-, авіа-, судно-, залізничному машинобудуванні тощо.

Державна служба зайнятості пропонує безробітним жителям Кіровоградщини безкоштовно опанувати спеціальність «Оператор верстатів з програмним керуванням».

Навчання буде проходити на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

За 4,5 місяця ви опануєте процес оброблення металевих деталей на верстатах з програмним керуванням, виготовлення деталей для автомобілів, суден, літаків  та будете застосовувати обладнання лазерної та плазмової різки.

Коли розпочинається навчання? – 15 серпня 2022 року.

Що для цього потрібно?

  • повна/базова загальна середня освіта;
  • вік не менше 18 років;
  • медична довідка.

Зацікавила професія? Деталі дізнавайтесь у відділі організації профнавчання обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.

Якщо ви зареєстрований безробітний, то професійне навчання для вас здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у серпні 2022 року, тут: https://cutt.ly/3JpR7S1

З питань сфери зайнятості звертайтеся за телефонами, що розміщені тут: https://cutt.ly/hZEr1jN.