Чи надається інформаційна підтримка отримувачам мікрогрантів?

  • 154

Фото без опису

 

Так, базові центри зайнятості, філії регіональних центрів зайнятості надають інформаційну підтримку з питань провадження підприємницької діяльності та здійснюють супровід отримувачів, які отримали мікрогрант, шляхом проведення регулярного навчання, організації груп взаємної підтримки для отримувачів тощо.

Нагадаємо, що це передбачено пунктом 22 Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 738.

Слід зауважити, що для організації навчання отримувачів залучаються представники державної митної служби, державної податкової служби, Держпраці, міжнародних організацій тощо для надання відповідних консультацій.

Примітка. Отримати інформацію щодо грантів можна також на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням https://cutt.ly/LZT1pON

Якщо у вас виникають питання, пов'язані зі сферою зайнятості, звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/oJ8G2q9

Крім того, пропонуємо доєднатися до чат-боту Державної служби зайнятості у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості