СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 549

Фото без опису

Сьогодні, 28 липня, відбулось засідання 30-ї чергової сесії міської ради восьмого скликання. Відкрив і вів її міський голова Роман Волуйко. На початку засідання міський голова привітав всіх присутніх зі святом, котре відзначається вперше – Днем Української Державності.

Затвердивши порядок денний депутати перейшли до розгляду питань. 

Для раціонального використання бюджетних коштів та необхідністю запровадження платних послуг, які можуть надаватись КНП «Центральна міська лікарня» депутати затвердили Прейскурант лікарні у новій редакції. Також було внесено зміни до Положення про порядок надання платних послуг, які надаються лікарнею та викладено в новій редакції.

З метою належного збереження та технічного обслуговування і експлуатації шкільних автобусів, оперативного вирішення питань підвезення дітей і педагогічних працівників до закладів освіти з віддалених населених пунктів та в зворотному напрямку було передано від відділу освіти, молоді та спорту в оперативне управління транспорті засоби (шкільні автобуси) опорним освітнім закладам.

Враховуючи рекомендації постійних комісій, а також задля удосконалення та упорядкування мережі бюджетних установ вирішено реорганізувати КЗ «Гайворонський міжшкільний навчально-виробничий комбінат» шляхом приєднання до КЗ «Гайворонський міжшкільний ресурсний центр».

Щоб відзначити та вшанувати  мешканців громади, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь у забезпеченні заходів національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії росії проти України депутатами міської ради встановлено відзнаку Гайворонської міської територіальної громади та затверджено Положення про присвоєння почесного звання у новій редакції, на підставі яких присвоєно Почесне звання «Захисник України – Герой Гайворонщини» (посмертно): Сергію Бабчуку, Володимиру Сімчуку,  Вадиму Сметанському, Євгенію Манзюку, Сергію Хільку, Сергію Єфременко та Віктору Оспі. Церемонія вручення почесної відзнаки відбудеться на черговому засідання сесії міської ради.

Окрім того депутати розглянули та прийняли рішення щодо одинадцяти питань з розділу земельних відносин. На цьому сесія свою роботу завершила.

Ознайомитись з текстами рішень та поіменним голосуванням можна на офіційному сайті міської ради.