Від вирощування квітів до продажу: що треба знати і де навчитися

  • 290

 

Фото без опису

 

Ви отримуєте задоволення від догляду за квітами, ви бажаєте дізнатися більше про їх види, особливості догляду за ними, боротьби зі шкідниками, а ще плануєте займатися цим професійно?

З державною службою зайнятості все можливо. Ми – організовуємо навчання, ви – отримуєте корисні знання та опановуєте необхідні навички.

Цікаво? Тоді будуй плани на майбутнє вже зараз! Долучайся до курсів цільового призначення за навчальною програмою «Вирощування квітів. Декоративно-прикладний дизайн, флористичні технології та види флористичних робіт».

Від викладачів Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості ти отримаєш всю необхідну інформацію стосовно агротехніки вирощування квіткових культур, облаштування газонів, навчишся організації території квіткового господарства, опануєш види квіткового оформлення тощо.

Початок навчання 18 липня 2022 року.

Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо вас зацікавила інформація щодо організації професійного навчання, деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28 або зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування. Контакти тут https://cutt.ly/OJ48QYR

З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості  у липні 2022 року, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3JpR7S1

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості