Шукаєте роботу? Спілкуйтеся з роботодавцями на ярмарку вакансій та демонструйте свої переваги

  • 462

Фото без опису

 

Ярмарок вакансій – це в першу чергу корисний досвід для шукачів роботи. Адже під час спілкування з керівництвом компаній, які присутні на заході, можна отримати влучні поради щодо необхідних знань та професійних навичок для успішного працевлаштування.

У свою чергу, для роботодавців - це змога здійснити більш якісний підбір кадрів.

До прикладу, успішне поєднання інтересів обох сторін відбулося нещодавно на міні-ярмарку вакансій в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості.

Напередодні, до фахівців служби зайнятості звернулася фізична особа-підприємець перукарні «Локон» Юлія Дробот з проханням у підборі перукаря – модельєра.

Тож на захід були запрошені особи, які мають відповідні освіту та досвід.

Так, підприємець окреслила вимоги до працівників та їх обов’язки. Зокрема, надавати консультації з вибору зачіски, основи моделювання та способи оформлення зачіски.

Під час активного спілкування з роботодавцем безробітні мали нагоду з’ясувати всі питання, пов’язані з працевлаштуванням: графік роботи, умови та рівень оплати праці, мотивацію працівників, можливість підвищення кваліфікації та професійні компетенції.

Як результат, троє безробітних зацікавилися пропозицією роботи і відвідають перукарню для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочому місці та вирішення питання подальшого працевлаштування.

Якщо у вас виникли додаткові запитання, звертайтеся до відділу взаємодії з роботодавцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості за номером 0 (5235) 7-64-40.

Для ознайомлення з актуальними вакансіями завітайте на сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості за посиланням https://is.gd/LQ66ql.

Крім того, для отримання додаткової інформації з поширених питань ви також можете доєднатися до чат-боту державної служби зайнятості у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості