Агент з організації туризму. Переконані, що це для вас? Звертайтеся

  • 130

Фото без опису

 

Мрієте опанувати професію, яка пов'язана з туризмом? Ви ерудовані, комунікабельні та вмієте зацікавлювати? Переконані, що навчатися ніколи не пізно?

Оволодівайте професією менеджера з туризму, покращуйте свої знання – прагніть до більшого! Робити все це можна з кваліфікованими спеціалістами. Сьогодні служба зайнятості пропонує це зробити з  викладачами Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Тут 12 липня 2022 року розпочнеться навчання за професією «Агент з організації туризму».

За 6,5 місяця навчання слухачі опанують тонкощі роботи з клієнтами та взаємодії з партнерами, навчаться працювати з документами.    

По закінченню професійного навчання ви зможете працювати на підприємствах різних форм власності на посадах:

• помічника менеджера з внутрішнього туризму;

• помічника менеджера з міжнародного туризму;

• агента з організації туризму;

• екскурсовода.

Ця професія дає можливість й відкрити власну справу.

Нагадуємо, що безробітні громадяни, зареєстровані у службі зайнятості, мають змогу навчатися безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо вас зацікавила інформація щодо організації професійного навчання, деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28 або зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування. Контакти тут https://cutt.ly/OJ48QYR

З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості  у липні 2022 року, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3JpR7S1

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості