З чого розпочати та як організувати свій бізнес: безкоштовні курси від служби зайнятості

  • 161

Фото без опису

 

Якщо ви ініціативні, креативні та мрієте займатися улюбленою справою, поспішіть записатися на курси цільового призначення за навчальною програмою «Підприємницька діяльність у сфері малого бізнесу».

Фахівці державної служби зайнятості пропонують пройти курс корисних лекцій, на яких викладачі зорієнтують, з чого розпочати, як зареєструватися, як заплатити податки від підприємницької діяльності та як правильно організувати свій бізнес. 

Навчання стартує 27 червня 2022 року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

 

Умови направлення на навчання:

  • освіта вища;
  • досвід роботи;
  • бізнес ідея;
  • вік особи не менше 18 років;
  • медична довідка.

 

Нагадуємо, що для безробітних громадян, зареєстрованих у службі зайнятості, професійне навчання проводиться безкоштовно за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо вас зацікавила ця інформація, зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування або до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.

З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, за якими передбачається організація професійного навчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у червні, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3Jdtth5.