ТВОЄ АКТИВНЕ ТВОРЧЕ ЛІТО

  • 489

Фото без опису

 

Цього тижня працівники закладів культури продовжили проведення культурно-освітніх та розважальних заходів: туристичні походи, майстер-класи, інтерактивні бесіди, конкурси, покази мультфільмів. Кожен отримав позитивні емоції та гарні враження від взаємного спілкування всі ділилися радістю та чудовим настроєм.

--- для діток села Соломія працівники БК-філії  і бібліотеки організували туристичний похід "Кольорове літо – квітнуть в лузі квіти", конкурс знавців природи під назвою "Лікарня біля тебе" та перегляд мультфільму;

--- працівниками Бандурівського БК-філії проведено ігровий майданчик «Відпочивай, грай»;

--- у Солгутівському клубі-філії організовано показ мультфільмів, а для молоді – художніх фільмів, проведено майстер-клас до Міжнародного Дня квітів. Вчилися малювати за допомогою цифр «Я спробую, я зумію». Діти дуже швидко зрозуміли техніку, за допомогою якої зобразили звірів та птахів;

--- Берестягівський БК-філія – конкурс малюнків на асфальті «Діти за мир»;

--- Вікнинський Будинок культури-філія хвилинка творчості «Україна - моя Батьківщина»;

--- щоп’ятниці Міський Будинок культури-філія радує дітвору конкурсно-розважальною програмою та переглядом цікавих мультновинок.

Щороку у третю неділю червня в Україні відзначають День батька. Цьогоріч це свято особливо щемливе для України, адже безліч батьків захищають своїх дітей і нашу Батьківщину від ворога, щохвилини ризикуючи своїм життям. Через війну і вимушену міграцію багато родин досі залишаються розділеними. Тож з нагоди свята організовано в Солгутівському та Долинівському БК-філії майстер-класи з виготовлення листівок для татусів.