МЕДИЧНА СПРАВА – ЦЕ ПОКЛИКАННЯ

  • 428

Фото без опису

Ми пережили важкі 2020 та 2021 роки через пандемію коронавірусу і тоді головними героями були саме медики, котрі рятували все суспільство. Зараз перед ними новий виклик і медики знову на передовій. Сьогодні вони рятують життя, лікують поранених безпосередньо на полі бою, також рятують життя у закладах охорони здоров’я громади – це надзвичайно відповідальна і важлива праця.

Напередодні свята, в сесійній залі Гайворонської міської ради, міський голова Роман Волуйко привітав та нагородив керівників закладів охорони здоров’я та відданих своїй роботі працівників грамотами за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня медичного працівника. Почесними грамотами директора Департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОВА за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, активну громадську позицію та з нагоди Дня медичного працівника були нагороджені: Жук Олександр Васильович, Пісова Алла Спиридонівна та Грішина Галина Василівна. Також грамотами від адміністрації лікарні та комітету профспілки були нагородженні працівники КНП "Центральна міська лікарня".

Призначення лікаря – рятувати життя людей і оберігати їхнє здоров’я. Ці споконвічні цінності є найважливішими за всі скарби у світі, тому професія медика була, є і буде однією з найблагородніших.