Касир у банку: професія відповідальних і уважних

  • 388

 

Фото без опису

 

Якщо робота у сфері банківських послуг – ваше покликання, тоді звертайтеся до служби зайнятості і навчайтеся за професією «Касир в банку».

Виконувати операції з приймання грошей, перерахування, обліку, сортування, зберігання, видачі готівки та інших цінностей згідно з нормативно-методичними документами; сортувати грошові білети і монети за номіналами, а також на придатні та не придатні для обігу, виявляти та обмінювати фальшиві, старі, пошкоджені грошові білети й монети; формувати, упаковувати, оформляти грошові білети й монети згідно з інструкцією про емісійно-касову роботу; складати касову звітність – навчать викладачі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Навчання стартує 16 червня 2022 року і триватиме 7,5 місяця.

 Наголошуємо, що для безробітних громадян, які зареєстровані у службі зайнятості, професійне навчання здійснюється безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо вас зацікавила ця інформація, зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування або до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.

З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, за якими передбачається організація професійного навчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у червні 2022 року, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3Jdtth5.