БІБЛІОМАЙСТЕРНЯ – ТЕРИТОРІЯ БЕЗМЕЖНОЇ ТВОРЧОСТІ

  • 885

Фото без опису

Всі ми хочемо дати своїм дітям все саме найкраще. Для того, щоб діти стали успішними вони мають розвивати своє уміння мислити, аналізувати інформацію, бути комунікабельними, активними та креативними.

На сьогодні дуже важливо займатись соціальною адаптацією дітей та дорослих, які змушені були покинути рідні місця проживання внаслідок війни.

З березня місяця в читальній залі КЗ «Гайворонська міська публічна бібліотека» Гайворонської міської ради поновила свою роботу «Бібліомайстерня» для дітей та їх батьків внутрішньо переміщених осіб та постійних відвідувачів бібліотеки. Кожен, хто долучається до майстер-класів з декоративно-ужиткового мистецтва, які проводить художник-оформлювач бібліотеки - Лариса Смоковенко, з задоволенням навчаються та опановують різноманітні техніки з паперопластики, аплікації, кардмейкінгу, квілігу, пошиття іграшок з фетру, філтінгу, String Art (Ізонитка) та інш.

Під час занять спільне проведення дозвілля – це чудова можливість познайомитися з новими друзями, поспілкуватись, а також сприяти налагодженню позитивних взаємовідносин між батьками та дітьми.

Запрошуємо всіх бажаючих на безкоштовні майстер-класи до «Бібліомайстерні», які проводяться в середу та п’ятницю о 11.30 год. в КЗ «Гайворонська міська публічна бібліотека».

За більш детальною інформацією звертайтеся за тел.: (068) 646 5228

Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9.00 до 18.00 год., без обідньої перерви.

Разом до перемоги! Все буде Україна!