МИ ЄДИНІ, А ТОМУ - НЕПЕРЕМОЖНІ!

  • 446

Фото без опису

Ніщо нас, українців, не згуртовує більше, ніж спільна біда. Вкотре у цьому переконуємось. Наше військо дає гідну відсіч окупантам, які змушені кров’ю платити за своє віроломне вторгнення.  Не тільки  Збройні сили, а вся Україна, увесь народ став на захист своєї землі. Гайворонці також мобілізували і об’єднали свої зусилля на допомогу армії.  Резервісти з Гайворонщини уже стали до зброї у своїх частинах на захист держави. Добровольці не чекають повісток, а масово ідуть у територіальний центр комплектування, щоб зі зброєю в руках захищати рідну землю і свій народ. Сформовано підрозділи територіальної оборони, які комплектуються усім необхідним. Вони уже несуть варту на блокпостах нашого регіону і готові в будь-який момент «гаряче» зустріти ворога.

Допомагають їм у цьому і наші волонтери. Волонтерський рух Гайворонщини має гарні традиції ще з часів Революції Гідності та початку війни на Донбасі. Об’єднані спільним прагненням до перемоги гайворонські волонтери і сьогодні допомагають військовим, територіальній обороні усім можливим, починаючи від продуктів і палива та закінчуючи засобами захисту та матеріалами для будівництва блок-постів, укриттів тощо.

Прості гайворонці, молодь, старше покоління – усі долучаються до руху опору загарбникам. Хтось допомагає готувати «коктейлі» для ворогів, хтось несе продукти і медикаменти, хтось допомагає будувати блок-пости, хтось вчиться надавати першу допомогу пораненим… Усі щось роблять для єдиної мети – для перемоги.

Ворог точно не пройде. Він уже боїться і тікає, тому, що він ціль не тільки для військового, а й для кожного українця. На кожного окупанта на українській землі чекає загибель. Це кожної хвилини доводять наші Збройні сили в Києві, Харкові, Миколаєві, Херсоні, Маріуполі, інших містах…

Ми вистоїмо і святкуватимемо перемогу. Одну на всіх, але таку бажану і дорогу. Ми один народ, одна держава, одна громада і ми переможемо. Гуртуймося!  Будьмо спокійними, але готовими до спротиву. Слава Україні та її героям!