СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 233

Сьогодні, 24 лютого, відбулось засідання 25-ї чергової сесії міської ради восьмого скликання. Відкрив і вів її міський голова Роман Волуйко. В зв’язку з введенням воєнного стану депутатами було винесено пропозицію щодо зняття з порядку денного земельних питань. Затвердивши порядок денний депутати перейшли до розгляду питань.

В зв’язку з запланованим відкриттям гемодіалізного відділення у КНП «Центральна міська лікарня» виникла необхідність привести штатний розпис у відповідність. Своїм голосуванням депутати затвердили організаційну Структуру та розподіл посад, а також Статут Лікарні у новій редакції. Задля безкоштовного проходження медичної комісії резервістами прийнято рішення внести зміни до Положення про порядок надання платних послуг, які надаються КНП «Центральна міська лікарня».

З метою визначення планувальної організації території вирішено розробити детальний план території земельної ділянки в адміністративних межах громади, фінансування робіт здійснюватиметься за рахунок коштів заявника. На підставі Закону України, Бюджетного кодексу України та розпорядження голови Кіровоградської ОДА депутати внесли зміни до бюджету, тим самим направивши 824 000 грн на надзвичайні ситуації.

Насамкінець міський голова звернувся до депутатів-підприємців з проханням надати посильну допомогу у випадку розташування на території громади переселенців, зберігати спокій та не впадати в паніку. На цьому сесія міської ради закінчила свою роботу.

Ознайомитись з текстами рішень та поіменним голосуванням можна на офіційному сайті міської ради.