ЩОДО АКТУАЛІЗАЦІЇ ВІДОМОСТЕЙ РЕЄСТРАЦІЇ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ В РЕЄСТРІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ МІСТА ГАЙВОРОН

  • 444

Фото без опису

Шановні громадяни! На виконання пункту 4 статті 24 Закону України «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» від 05 листопада 2021 року, пропонуємо вам актуалізувати відомості стосовно реєстрації місця проживання в Реєстрі територіальної громади міста Гайворон.

Що таке актуалізація?

Актуалізація даних – це необхідність внесення актуальної інформації/змін до інформації про особу в Реєстр територіальної громади міста Гайворон (у разі зміни прізвища та інших даних про особу, внесення дати реєстрації особам, які зареєстрували своє місце проживання до 04 березня 2021 року). Для цього необхідно мати з собою документ, на підставі якого здійснюється внесення актуальної інформації до Реєстру (паспорт або інший документ, до якого вносяться відомості про реєстрацію місця проживання). У разі актуалізації інформації про малолітню дитину, необхідне свідоцтво про народження дитини, а також документи, що підтверджують особу законного представника та надати будинкову книгу.

Актуалізація необхідна для коректного відображення відомостей в Єдиному державному демографічному реєстрі, порталі «ДІЯ» та Реєстрі територіальної громади.

Пропонуємо вам звернутися до відділу надання адміністративних послуг (ЦНАП) Гайворонської міської ради за адресою м.Гайворон, пл.Героїв Майдану, 5, каб. №4.