НА ЗАСІДАННІ МІСЬКОЇ КОМІСІЇ ТЕБ та НС

  • 269

Фото без опису

За результатами проведеного 11 лютого 2022 року засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС з питання  встановлення на території області «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки цього ж дня відбулося засідання ТЕБ та НС Гайворонської міської ради, де було обговорено  питання щодо запровадження посилених заходів контролю за дотриманням встановлених обмежувальних протиепідемічних заходів. Зважаючи на високий відсоток хворих дітей, прийнято рішення про продовження дистанційного навчання в комунальних закладах «Гайворонський ліцей №1», «Хащуватський ліцей» та Мощенській філії «Хащуватського ліцею». Призупинено освітній процес і у Бандурівському, Вікнинському та міському ЗДО N6 "Веселка" .

Решта закладів продовжує роботу в звичному режимі, проте комісією рекомендовано керівникам закладів освіти негайно вживати заходів в разі зростання захворюваності серед учнів та педагогів.

Вчергове нагадуємо про дотримання маскового режиму та важливість вакцинації населення – імунізацію варто отримати задля того, щоб вберегти від ускладнень хвороби себе та своїх рідних.