СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ: ЗВІТИ ВІДДІЛІВ ЗА 2021 РІК

  • 307

Сьогодні, 27 січня, відбулось засідання 22-ї чергової сесії міської ради восьмого скликання. Відкрив і вів її міський голова Роман Волуйко.

Затвердивши порядок денний депутати перейшли до розгляду питань. 

З метою своєчасного подання звітів депутатів Гайворонської міської ради про проведену роботу перед виборцями та виконання обов’язків депутата було затверджено порядок їх звітування та визначено лютий-березень місяць кожного наступного року місяцями проведення звітів депутатів перед виборцями про  проведену роботу за попередній рік. Далі депутати заслухали звіти соціального захисту, соціального забезпечення та охорони здоров’я, відділу культури, туризму та культурної спадщина та звіт про проведену роботу служби у справах дітей за 2021 рік. З метою пошуку та розкриття художніх здібностей у дітей та юнацтва громади, забезпечення патріотичного та естетичного виховання молоді депутати схвалили проведення щорічного конкурсу образотворчого мистецтва імені Миколи Федоровича Жидельова на території громади. Розглянувши звернення  жителів с.Бугове, враховуючи висновки постійної комісії з питань прав людини, законності та правопорядку, гласності, взаємодії з громадськими формуваннями, регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності депутатів було схвалено депутатський запит до виконуючого обов’язки директора Кіровоградської дирекції ПАТ «Укрпошта» щодо питання включення в штат поштового відділення с.Хащувате посади листоноші в с.Бугове. Задля відповідності  до затвердженої обласної програми цивільного захисту Кіровоградської області  на 2022-2027 роки депутати внесли зміни у комплексну програму запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру на території Гайворонської  міської ради на 2021-2025 роки. Керуючись Законом України  та розпорядженням голови Кіровоградської ОДА «Про затвердження переліку об’єктів реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, фінансування яких буде здійснюватися у 2022 році за рахунок коштів субвенції з державного бюджету» замовником робіт з капітального ремонту вулиць і доріг комунальної власності на території громади визначено державне підприємство «Агентство місцевих автомобільних доріг».

Окрім того депутати розглянули та прийняли рішення щодо 286 питань з розділу земельних відносин. На цьому сесія свою роботу завершила. Ознайомитись з текстами рішень та поіменним голосуванням можна на офіційному сайті міської ради.