У МІСЬКВИКОНКОМІ

  • 630

Фото без опису

Вчора, 26 січня, відбулося перше засідання виконкому міської ради, яке вів міський голова Роман Волуйко. На порядок денний було винесено 34 проекти. Одним із важливих питань порядку денного стало затвердження тарифів на платні соціальні послуги територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на 2022 рік. В порівнянні з минулим роком, тарифи збільшилися на 1,2% та розширився спектр надаваних послуг. Члени виконкому заслухали звіти відділу соціального захисту, соціального забезпечення та охорони здоров’я, служби у справах дітей та відділу культури, туризму та культурної спадщини, виконавчого комітету, стан роботи розгляду звернень за 2021 рік. Звітував про роботу адмінкомісії її голова Володимир Сікорський та наголосив, що за звітний період на розгляд надійшло 47 протоколів про адміністративні порушення, за результатами розгляду накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафу по 34 справах. Переважна частина адмінпротоколів складено за порушення правил благоустрою. З метою забезпечення ефективної роботи та профілактики правопорушень на території громади виконкомом розширено список працівників міської ради, яким надано повноваження щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення.

Рішенням виконкому було надано дозвіл на розробку проектно-кошторисної документації.

На підставі рішення виконкому від 02 листопада 2021 року та відповідно до протоколу засідання конкурсної комісії з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на території Гайворонської міської ради Гайворон-Хащувате-Гайворон та Гайворон-Солгутове-Гайворон вирішено затвердити протокол конкурсної комісії та визначити фізичну особу-підприємця «Степанюка Олександра Степановича» виконавцем вищезазначених послуг.

З метою належної підготовки та організації заходів, приурочених 80-м роковинам вшанування пам’яті жертв масових розстрілів єврейського населення на території села Хащувате затверджено склад організаційного комітету та план з підготовки та організації заходів. На виконання Указу Президента України, розпорядження голови Кіровоградської ОДА та з метою забезпечення відзначення в Гайворонській міській територіальній громаді 90-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні – геноциду Українського народу утворено організаційний комітет, затверджено його склад та план заходів.

Також членами виконкому було розглянуто ряд інших питань, прийнято відповідні рішення. З повними текстами рішень можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради.