Які документи підтверджують належність громадян до квотних категорій?

  • 152

Фото без опису

 

Наказом Міністерства соціальної політики України від 16.05.2013 № 271 (із змінами, з повним текстом є можливість ознайомитись на вебсторінці Державного центру зайнятості), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 31.05.2013 за № 841/23373, затверджено Порядок надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. У рядку 02 інформації зазначається середньооблікова чисельність працівників, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню та працювали на умовах повної зайнятості у звітному році.

Належність громадян до квотних категорій та дія квоти протягом відповідного періоду підтверджуються визначеними документами.

Так, для молоді віком до 35 років, яка звільнилася зі строкової військової або альтернативної (невійськової) служби (протягом шести місяців після закінчення або припинення служби) і яка вперше приймається на роботу (протягом трьох років з дня укладення першого трудового договору після звільнення зі строкової військової або альтернативної (невійськової) служби), потрібне пред’явлення військового квитка, копія якого зберігається у роботодавця.

Більш детально за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/publikaciya/informaciya-pro-zaynyatist-i-pracevlashtuvannya-gromadyan-shcho-mayut-dodatkovi

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості