СПОРТИВНА ГРОМАДА

  • 225

Фото без опису

21 та 22 січня 2022 року в м. Вінниця відбувся відкритий чемпіонат Вінницької області з легкої атлетики  у приміщенні спорткомплексу «Колос»,  серед юнаків та дівчат 2005-2006 р.н. та 2007-2008 р.н. 
Місто та громаду представляла команда спортсменів КЗ "Гайворонська ДЮСШ" : Козлова Юлія, Шаповал Злата, Саванчук Дарія, Баранець Михайло(тренер-викладач Байда.В.І),Беззубенко Артур, Яценко Діана, Гарнюк Аліна, Крутько Володимир та Кияниця Анастасія(тренер-викладач Кузь.В.В). Всі представники команди показали гарні результати, Козлова Юлія на дистанції 60 м. з бар’єрами зайняла 2 місце та на дистанції 60 м. 3 місце.

22 січня в спортзалі КЗ "Гайворонська ДЮСШ" відбулася відкрита першість серед юнаків 2010 р.н. та молодші. В змаганнях взяли участь 5 команд: КЗ "Гайворонська ДЮСШ" 1, КЗ "Гайворонська ДЮСШ"  2, Чайка Бандурове, Благовіщенська ДЮСШ та ДЮСШ Ровесник Бершадь,які зіграли між собою по колу.
Команда КЗ "Гайворонська ДЮСШ"  посіла 1 місце, 2 місце зайняла ДЮСШ Ровесник Бершадь, а 3 місце Чайка Бандурове. Діти були нагороджені грамотами та кубками.
Також  було проведено змагання на кращих гравців змагань :
Кращий воротар- Зеленко Дмитро, КЗ "Гайворонська ДЮСШ"  1;
Кращий захисник - Ковальчук Дмитро, КЗ "Гайворонська ДЮСШ"  2;
Кращий гравець- Гончарук Артем;
Кращий бомбардир - Дунаєвський Кирил,  ДЮСШ Ровесник Бершадь (10 голів).

Вітаємо з перемогами та новими здобутками. Нехай ваша працьовитість та завзятість завжди приносять бажані результати та виводять на вищий рівень.