ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ВИПЛАТИ ОДНОРАЗОВОЇ МАТЕРІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ВОЇНАМ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТАМ ДО РІЧНИЦІ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ 15 ЛЮТОГО

  • 412

Фото без опису

 

Відповідно до Міської програми соціального захисту на 2021- 2023 роки, воїнам – інтернаціоналістам, які брали участь в бойових діях в Афганістані та на території інших держав, виплачується одноразова матеріальна допомога до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниці виведення військ з Афганістану 15 лютого в розмірі 1 тис. грн.

Для призначення допомоги необхідно надати відповідні документи:

??Паспорт (копія)

??Ідентифікаційний номер (копія)

??Посвідчення (копія)

??Довідка за реквізитом банка

Учасники бойових дій в Афганістані та на території інших держав, особи з інвалідністю внаслідок війни, інвалідність яких пов’язана з бойовими діями у Афганістані та на території інших держав, сім’ї загиблих (померлих) учасників бойових дій у Афганістані та на території інших держав, які проживають в м. Гайворон, мають звертатись в кабінет № 18 Гайворонської міської ради.

Громадянам вказаних категорій, які проживають в селах, що належать до Гайворонської міської територіальної громади, необхідно звертатись з документами до діловодів, які працюють в старостинських округах.