ПЕРЕМОГА «ГРАНІТУ»

  • 304

Фото без опису

За сприяння Гайворонської міської ради та Міжобласної футбольної ліги в спортивній залі дитячо-юнацької спортивної школи 16 січня 2022 року було проведено турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті гравця команди «Граніт» (Гайворон) Дмитра Юрченка.

У турнірі взяли участь дві команди з нашого Прибузького краю – «Граніт» (Гайворон) і «Вікторія» (Соломія) та футболісти із Вінниччини – «Цукровик» (Джулинка).

Під час урочистого відкриття змагань його учасників привітали заступник міського голови Юлія Пошенко та голова Міжобласної футбольної ліги Володимир Сахарний, які побажали футболістам успіхів та наголосили, що перемогу в турнірі нехай здобуде найсильніша команда.

Поєдинки футболістів проходили в гострій, безкомпромісній, захоплюючій боротьбі. Команди самовіддано захищалися, влучно били по воротах,  демонстрували належний рівень володіння м’ячем.

У вирішальному поєдинку зустрілися команди з Гайворона та Джулинки. Вольову перемогу з рахунком 6:5 здобули футболісти «Граніту». Їм  під час урочистого закриття турніру було вручено кубок, а всі команди–учасниці нагороджено грамотами Гайворонської міської  ради та Міжобласної футбольної ліги, а також  матеріальними винагородами за сприяння ПП «Стройлес».