КОНКУРС ЕСЕЇВ «ЯК ЗМІ ЗМІНИЛИ МОЄ МІСТО/СЕЛО/ГРОМАДУ»

  • 392

Фото без опису

Стартував всеукраїнський конкурс есеїв «Як ЗМІ змінили моє місто/село/громаду», створений для того, щоб нагадати суспільству про важливість якісної журналістики та незалежних ЗМІ. Команда проєкту ГО «Львівський медіафорум» запрошує взяти участь і поділитися своїми історіями школярів 9-11-их класів із будь-якого куточка країни.

Для участі учням потрібно завантажити свій твір українською мовою на вебплатформу, створену спеціально для проєкту (https://lvivmediaforum.com/.../lvivskyj-mediaforum.../). Конкурс триватиме до 31 січня 2022 року, після чого журі обере п’ятьох фіналістів, які уже у лютому отримають сертифікати на 2000 гривень для купівлі бажаної техніки.

Обирати фіналістів конкурсу будуть відомі українські журналісти та журналістки, серед яких:

- Андрій Любка (письменник, перекладач);

- Ольга Перехрест (журналістка, редакторка спецпроєктів у «The Ukrainians»);

- Тетяна Терен (журналістка, виконавча директорка Українського ПЕН);

- Ганна Улюра (критикиня, літературознавиця).

Згодом роботи п’ятьох переможців проєкту буде відправлено на відбір Конкурсу професійної журналістики «Честь професії» і вже у травні 2022 року один із них отримає відзнаку у спеціальній категорії конкурсу.

Проєкт реалізує ГО «Львівський медіафорум» за підтримки Міністерства Закордонних Справ, у справах Співдружності та розвитку Великої Британії.