Транспортувальників, водіїв автотранспортних засобів, майстрів з виробництва потребує Світловодський маслосирзавод

  • 533

Фото без опису

 

Транспортувальників, водіїв автотранспортних засобів, майстрів з виробництва незбираної молочної та кисломолочної продукції підбирали на міні-ярмарку вакансій, що відбувся днями у Світловодській міськрайонній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Такі вакансії пропонувало Товариство з обмеженою відповідальністю «Світловодський маслосирзавод».

Розпочинаючи міні-ярмарок, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Котова наголосила, що основною метою заходу є оперативний підбір працівників для ТОВ «Світловодський маслосирзавод». Це товариство спеціалізується на виробництві молочної продукції, вершкового масла і твердих сирів.

У свою чергу, представниця підприємства інспектор з кадрів Лілія Метошоп детально ознайомила шукачів роботи з переліком вакантних посад, вимогами до претендентів на вільні робочі місця. Надала вичерпну інформацію про характер та режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт, а також відповіла на запитання, які цікавили безробітних.

«Своїм працівникам підприємство гарантує вчасно виплачену заробітну плату, до того ж передбачені мотиваційні виплати, соціальний пакет. Крім того, забезпечує спецодягом та організовує проїзд до місця роботи», – наголосила Л. Метошоп.

Захід пройшов у формі активного спілкування, де шукачі роботи отримали відповіді на запитання, пов’язані з організацією праці.

Безпосереднє спілкування представника роботодавця з безробітними дало ефективний результат: двох осіб запросили на підприємство для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочих місцях та вирішення питання їхнього працевлаштування.

Насамкінець фахівчиня міськрайонної філії нагадала присутнім про електронні можливості служби зайнятості, які сприяють у працевлаштуванні.

 

 

Н. Котова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості