Рішення ОДИНАДЦЯТОГО засідання виконавчого комітету Гайворонської міської ради (22 вересня 2021 року) №194-211

  • 381

Порядок денний ОДИНАДЦЯТОГО засідання виконавчого комітету Гайворонської міської ради
(22 вересня 2021 року)

Протокол №11 засідання виконавчого комітету Гайворонської міської ради

194 Про затвердження поточних індивідуальних нормативів використання питної води ТОВ «ТАС АГРО ПІВДЕНЬ»

195 Про схвалення проєкту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 17 грудня 2020 року №26 «Про бюджет Гайворонської міської територіальної громади на 2021 рік»

Додаток

196 Про звіт КП «Гайворонський комунальник» за підсумками роботи за 1 півріччя 2021 року.

197 Про порушення клопотання щодо представлення багатодітної матері до присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»

198 Про надання грошової допомоги Особі_1 на поховання Особи_2

199 Про Координаційну раду з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми.

Положення, Склад

200 Про продовження терміну перебування малолітніх дітей Особи_1 та Особи_2 в сім'ї патронатного вихователя Особи_3

201 Про затвердження протоколу засідання комісії з питань формування пропозиції стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб х їх числа від 20 вересня 2021 року №2.

202 Про передачу в оренду комунального майна без проведення аукціону

Додаток

203 Про передачу в оренду комунального майна без проведення аукціону.

Додаток

204 Про надання дозволу на укладення договору оренди комунального майна, яке знаходиться за адресою: пл.. Героїв Майдану 5, м.Гайворон.

205 Про надання дозволу на проведення терміну оренди комунального майна, яке закріплене на праві оперативного управління за комунальним закладом «Інклюзивно-ресурсний центр» Гайворонської міської ради.

206 Про надання дозволу на встановлення меморіальної дошки на фасаді комунального закладу «Гайворонський ліцей №2»

207 Про  надання дозволу на проведення коригування кошторисної документації.

208 Про затвердження протоколу конкурсної комісії з визначення виконавця послуг із збирання, вивезення та захоронення твердих побутових відходів на території с.Хащувате Хащуватського старостинського округу Гайворонської міської ради.

209 Про затвердження протоколу засідання міської комісії з визначення середньоденної кількості перевезених пільгових пасажирів на автобусних маршрутах міського користування.

210 Про забезпечення початку опалювального сезону в осінньо-зимовий період 2021/2022.

211 Про затвердження переліку житлових будинків у яких відсутні газифікація природнім газом та відсутні або не функціонує системи централізованого теплопостачання.