ОБСТЕЖИЛИ ЖИТЛОВО-ПОБУТОВІ УМОВИ ПРОЖИВАННЯ

  • 344

Фото без опису

Спеціалістами Служби у справах дітей разом з працівниками поліції та  КЗ «Гайворонський міський центр соціальних служб» проведено профілактичний рейд сімей, які опинились в складних життєвих обставинах в селах Вікнина, Червоне, Долинівка. У ході заходу обстежено матеріально-побутові умови проживання 4 родин, в яких виховується 8 дітей.  Складено акти обстеження житлово-побутових умов проживання  сімей, з батьками проведено індивідуально-профілактичні бесіди щодо відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей. 
Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки  несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.
Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно чи знаєте про людей, які перебувають у такому становищі та випадки невиконання батьками своїх батьківських обов’язків звертайтесь до Служби у справах дітей за адресою:  площа Героїв Майдану,буд.5 м.Гайворон, каб №12.