МОРЕ ПОЗИТИВНИХ ЕМОЦІЙ ТА ЗАРЯД НОВОРІЧНОЇ ЕНЕРГІЇ

  • 456

Фото без опису

Новий рік - одне з найдавніших і найулюбленіших свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають та з нетерпінням чекають люди. Працівниками КЗ «Центр культури і дозвілля» було організовано та проведено святкові вечори не тільки на території міста та його західіної частини, але і в селах Бандурове, Покровське. В решті сіл свята проведено аматорами філій КЗ «Центр культури і дозвілля» та охочими жителями.

Новорічні вітання у ці дні лунали від ведучих заходу, старост населених пунктів, Діда Мороза та його незмінної помічниці Снігуроньки. Заключний новорічний захід відбудеться в с.Вікнено.

Учасники свята гарно відпочили, отримали море позитивних емоцій та заряд новорічної енергії, а також мали змогу сфотографуватися на фоні святково облаштованих фотозон.

Окрема подяка за оформлення фотозон та створення новорічної атмосфери в селах громади: с.Хащувате: Сергій та Юлія Маркітан, Білоус Ольга, Колесник Тетяна та Чемериця Вікторія, с.Солгутово: Іван Базан та с. Соломія: Віталій та Вадим Пойда та всім хто був задіяний.