СКООРДИНОВАНО ТА ЗЛАГОДЖЕНО РОЗЧИЩАЛИ ДОРОГИ ГРОМАДИ ВІД СНІГУ

  • 267

У зв’язку зі зміною погодних умов на дорогах міста Гайворон 28 грудня 2021 року було задіяно 6 одиниць пристосованої до снігоочищення техніки та 1 ручна снігоочисна машина для розчищення тротуарів. Протягом доби розчищались снігові замети на дорогах, тротуарах та паркових зонах. КП «Гайворонський комунальник» максимально задіяв увесь трудовий ресурс для розчищення від снігу доріг, тротуарів та паркових зон.

З початком снігопаду не припиняється боротьба з заметами і в селах громади. Тут розчищати дороги допомагають сільгосппідприємства і фермери. Гайворонська міська рада висловлює щиру подяку за допомогу з розчищення снігу на території м.Гайворон: Роману Бартошеку, Солгутівського старостинського округу: Володимиру Комайгородському та Вадиму Пойді, Бандурівського старостинського округу: Анатолію Опаленку та Сергію Пасєці, Хащуватського старостинського округу: КП «Хащуватське комунальне підприємство», Сергію Савчуку, Валентину Пустовойту, Юрію Гуменюку та ТАС «АГРО-ПІВДЕНЬ», Мощенського старостинського округу: Вадиму Хоменку, Володимиру Рєзніку, Валерію Крисаченко, ТАС «АГРО-ПІВДЕНЬ» та ТОВ «Гарт», а також в Червоненському старостинському окрузі: Григорію Войтенку, Володимиру Рєзніку, Дмитру Моргуну та Андрію Гупалюку.

Нагадуємо, що згідно з Правил благоустрою міста, суб’єкти господарської діяльності, підприємства, організації усіх форм власності та мешканці міста (особливо ті, хто проживає у приватному секторі), зобов’язані в зимовий період забезпечувати очищення прилеглої території від заметів та здійснювати протиожеледні заходи.