НОВОРІЧНІ РОЗВАГИ

  • 264

Фото без опису

У передноворічний час, 26 грудня, на площі Шевченка біля Головної ялинки громади відбулося дитяче новорічне свято, підготовлене працівниками КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» за підтримки КЗ «Центр культури і дозвілля».

Чарівний настрій та позитивні емоції дітям дарував Дід Мороз зі Снігуронькою, які завітали на захід. Діти разом з ведучими та казковими героями водили хороводи, гралися у рухливі ігри, розповідали вірші, відгадували загадки, співали і танцювали. Долучилися до святкового дійства і батьки, вони охоче підспівували пісень та раділи спільно з найменшими гостями. Усім дітям, які виконували бажання Діда Мороза, подарували призи. По завершенню свята кожна дитина отримала не тільки позитивні емоції та враження, а і подарунок. Учасники заходу отримали море позитивних емоцій. Яскраво прибрана площа створила неповторну атмосферу для того, щоб всі присутні поринули в світ дитячих фантазій та мрій. Після свята охочі могли продовжити розваги на атракціонах, посмакувати солодкою ватою та попкорном, придбати сувеніри.

Зимових забав та святкових традицій існує дуже багато, та головне, що завдяки цьому заходу ми об’єднались до гурту, приємно і з користю провели час, поринувши у безтурботне дитинство, сповнене радості, тепла та віри у диво!

Фотозвіт зі святкування за посиланням