В ПЕРЕДЧУТТІ НОВОРІЧНИХ СВЯТ

  • 400

Фото без опису

З наближенням зимових новорічних та різдвяних свят всім нам хочеться вірити в диво, добрі справи та творити їх самостійно.

Напередодні Дня Святого Миколая депутат Гайворонської міської ради Анатолій Опаленко із святковою благодійною місією завітав до Гайворонської міської лікарні, подарував солодкі подарунки працівникам медичного закладу, та подякував від усіх жителів Гайворонщини за ту нелегку працю, яку вони вкладають у процес надання спеціалізованої медичної допомоги населенню, поліпшення стану їх здоров’я та спасіння життя у складних і критичних випадках.

Також, надали благодійну допомогу працівники ПСП НИВА на чолі з директором підприємства Сергієм Савчуком у вигляді зерен пшениці – 400кг, ячменю – 400кг та гороху – 100кг. В свою чергу депутати Гайворонської міської ради Віталій Пойда та Сергій Пасєка допомогли у виконанні робіт та перевезень, що потребують використання спеціальної автомобільної техніки. Представниками релігійних общин території було надано продукти харчування для стаціонарних хворих.

Колектив КНП «Центральна міська лікарня» Гайворонської міської ради висловлює щиру подяку благодійникам і всім добрим та небайдужим людям, що постійно допомагають пацієнтам і працівникам лікарні, вносять свій важливий доброчинний вклад у нашу загальну справу розбудови та процвітання територіальної громади.

Добрі, благородні вчинки визначають людей з великим серцем, здатних прийти на допомогу!

Подяка усім, кому не байдужі справи, які робляться в інтересах громади!