НОВІ СПОРТИВНІ ЗДОБУТКИ ГРОМАДИ

  • 354

Фото без опису

14 – 15 грудня  2021 року відбулись Відкриті змагання на призи Олімпійського чемпіона Валерія Борзова серед юнаків та дівчат 2006-07 р. н., 2008-09 р. н, 2010 р. н. та молодші на базі спортивного комплексу «Легкоатлетичний манеж Київської міської школи вищої спортивної майстерності». У змаганнях взяли участь вихованці КЗ «Гайворонська дитячо-юнацька спортивна школа», які посіли такі призові місця:
2місце - Пластініна Вікторія,  4 місце -  Шаповал Злата,  Гончаренко Софія,  Байда Іван та 5 місце -  Саванчук Дар'я. 

Також 15-16 грудня в легкоатлетичному манежі СумДУ відбулися Всеукраїнські змагання пам’яті заслуженого тренера України Сергія Операйла з легкої атлетики, участь в яких взяли 255 юних атлетів з 18 регіонів України. Гайворонську громаду представляла Свідерська Алла: 3 місце - 4×200м, 6 місце - 200м, 7місце - 60м.

 18 грудня в Черкасах проведено IV відкритий турнір молодшої ліги з традиційного карате до Дня Святого Миколая «Черкаси - 2021», в якому прийняли участь наймолодші спортсмени та діти. У змаганнях турніру взяли участь 170 спортсменів з 5-ти міст України: м. Одеса, м. Житомир, м. Гайворон, м. Сміла та м. Черкаси віком від 6 до 13 років.
Місто та громаду представляла команда в складі якої: 21 спортсмен, 3 судді та представник команди. Наші наймолодші спортсмени показали гарний результат та посіли призові місця: командний вид синхронне ката: 1 місце – Мельник Тімур, Мельник Кіра, Швець Дар’я, та 3 місце -  Дзюбенко Гліб, Понікарчук Паша та Рябоволик Каміла. В індивідуальному двоборстві (ката+куміте) спортсмени здобули: 2 місце – Богачук Матвій, Волобой Кіра, Томашевський Ваня, Белінський Рустам, Чернобай Женя; 3 місце – Злагоднюк Ліза, Бойко Максим, Мельник Тімур, Мельник Кіра та Рябоволик Каміла; 4 місце – Дзюбенко Гліб, Брунь Ярослав, Джаман Богдан.

Вітаємо наших старших більш досвідчених спортсменів, а також менше підростаюче покоління з новими спортивними здобутками та бажаємо завжди йти тільки до перемоги.