У МІСЬКВИКОНКОМІ

  • 294

Фото без опису

Сьогодні відбулося сімнадцяте засідання виконкому міської ради, яке вів міський голова Роман Волуйко. На порядок денний було винесено 22 питання.

З метою надання  соціально-психологічної допомоги постраждалим від насильства особам, зокрема соціальних послуг з консультування, кризового та екстреного втручання, соціальної профілактики до їх потреб шляхом проведення фахової консультації за допомогою телефонного зв’язку, з виїздом у спеціально організованому транспорті до місця проживання (перебування) постраждалих осіб чи іншого вказаного ними місця членами виконкому було вирішено утворити мобільну бригаду соціально-психологічної допомоги, а також затвердити її посадовий склад та положення.

На виконання протокольних доручень Офісу Президента в рамках виконання програми «Велике Будівництво» було надано дозвіл на розробку та коригування проєктно-кошторисної документації щодо зазначених вулиць, будівель, конструкцій та спортивних майданчиків, а директору КЗ «Гайворонська дитячо-юнацька спортивна школа» на реконструкцію стадіону по вул. Небесної Сотні, 35-А та комплексу спортивних будівель по пров. Локомотивному, 10.

Зважаючи на важливість та актуальність запровадження стратегічного управління розвитком громади та з метою організації розробки Стратегії розвитку на період 2021-2027 років члени виконкому затвердили положення та склад робочої групи з підготовки Стратегічного плану.

З метою захисту життя та здоров’я громадян, створення безпечних і комфортних умов для учасників дорожнього руху по дорогах комунальної власності Гайворонської міської ради в осінньо-зимовий період було вирішено затвердити схему оперативного прибирання вулиць та доріг комунальної власності, прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків на 2022 рік. Попередньо розглянувши проєкт рішення «Програма соціально-економічного та культурного розвитку території Гайворонської міської ради на 2022 рік та середньостроковий період на 2023-2027 роки» члени  виконкому схвалили його та винесли на розгляд сесії міської ради.

Також було розглянуто ряд інших питань і прийнято відповідні рішення. З повними текстами рішень можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради.