ЗАСЯЯЛИ ВОГНІ ГОЛОВНОЇ ЯЛИНКИ ГРОМАДИ

  • 377

Фото без опису

19 грудня 2021 року вже традиційно на площі Шевченка до Дня Святого Миколая  урочисто засвітили головну новорічну ялинку міста.  З нагоди відкриття на жителів та гостей міста чекав святковий концерт.
З нагоди відкриття на центральній площі зібралися жителі громади, щоб стати учасниками свята, яке підготували для них працівники та аматори народної творчості КЗ "Центр культури та дозвілля". Присутні з цікавістю спостерігали за виступами колективів, а після чарівних слів "Один, два, три, ялинко, світи!" головна красуня засвітилася яскравими вогнями. Роман Волуйко привітав всіх присутніх з прийдешнім святом Миколая та наступаючими новорічними святами, побажав здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди. До вітань долучилися також Святий Миколай та казкові персонажі.

Під час свята діяла святкова новорічна ярмарка на якій можна було придбати імбирне печиво, новорічні прикраси та іграшки  від Центру дитячої та юнацької творчості. Аромати гарячого чаю та пряного глінтвейну, яскраві вогні новорічних ялинок і весела музика подарували казкові емоції і дорослим, і маленьким гостям.

Звертаємо вашу увагу, що ялинка та фото зони прикрашатимуть центральну площу в період з 19 грудня по 19 січня.