НАГОРОДИ ДЛЯ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСІВ СЕРЕД ПЕДАГОГІВ ТА ПЕДАГОГІЧНИХ КОЛЕКТИВІВ ГРОМАДИ

  • 801

Фото без опису

 

Педагог має поєднувати в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і справедливість. Саме він, як ніхто інший, покликаний вірити в дитину, утверджувати красу, палати серцем і дарувати любов. А тому так важливо, щоб кожен педагог був успішним, щасливим і окриленим.

Тож 15 грудня, напередодні новорічних свят, в сесійній залі, міський голова Роман Волуйко та заступник міського голови Юлія Пошенко відзначили педагогів, які у першому півріччі підготували переможців обласних конкурсів, або самі стали призерами регіональних конкурсів.  Їм було вручено грамоти та  премії.  

У листопаді 2021 року відбувся обласний конкурс науково-дослідницьких проєктів "Інсайти сьогодення від юних дослідників Кіровоградщини". Із закладів загальної середньої освіти громади 31 учень взяв участь у конкурсі та 13 із них стали призерами, а двоє учнів зайняли ПЕРШІ місця! Зрозуміло, що таких досягнень не було б без плідної праці педагогів, які є науковими керівниками учнів.

Також впродовж листопада відбувалися й інші конкурси, які ініціювала Гайворонська міська рада, це:

- конкурс на кращий веб-сайт закладу загальної середньої освіти;

- конкурс на кращу методичну розробку дистанційного уроку;

- конкурс на кращий проєкт.

Педагоги, які були відзначені на заході, відображені на світлинах.

Плідно попрацювали й працівники КУ "Гайворонський центр професійного розвитку педагогічних працівників" на чолі із Вікторією Касьяненко, які були в організаційному комітеті усіх регіональних конкурсів, їх відзначено Подяками Гайворонської міської ради.

Шановні освітяни! Щиро дякуємо вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість. Бажаю успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, міцного здоров`я, творчої енергії та людської поваги!