СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ІНФОРМУЄ

  • 318

Фото без опису


На сьогодні соціально-економічне становище суспільства є вкрай вразливим. Поширення негативних соціальних явищ призводить до збільшення кількості сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах. Очевидно, що діти, які виховуються в таких сім'ях, часто не отримують необхідної опіки та не забезпечені гідними умовами проживання. З метою здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню неповнолітніх дітей, запобігання дитячій бездоглядності та порушень прав дітей служба у справах дітей регулярно проводить профілактичні рейди на території громади. 
Вчора, в ході рейду в с. Покровське спеціалістами служби у справах дітей та дільничним офіцером поліції було відвідано 3 сім’ї , в яких проживає 12 дітей. Одній із родин , в якій проживає 7 дітей, передано гуманітарну допомогу у вигляді теплих речей від небайдужих мешканців громади, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисно. Саме завдяки підтримці таких людей сім’ї, які перебувають у важкому матеріальному становищі, мають можливість отримати гуманітарну допомогу у вигляді дитячого та дорослого одягу, продуктів харчування.
Якщо ви маєте бажання взяти участь у акціях з надання гуманітарної допомоги сім’ям, які цього потребують, звертайтеся за адресою: м. Гайворон, вул. Героїв Майдану, 5, каб. №12. 
Не залишайтесь осторонь проблем сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги.