ПОШУК ЖИТЛА ДЛЯ ДИТИНИ, ПОЗБАВЛЕНОЇ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ

  • 442

Фото без опису

Згідно постанови КМУ № 615 від 26 травня 2021 р. “Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків”, в порядку черговості, виділяється субвенція з Державного бюджету на придбання такого житла. Відповідно, цього року виділено кошти субвенції на придбання житла жителю нашої громади, дитині, позбавленої батьківського піклування, інваліду ІІ групи. Громадяни, які бажають продати будинок, що відповідає нижче зазначеним вимогам, можуть надавати свої пропозиції до Служби у справах дітей Гайворонської міської ради за адресою: м. Гайворон, пл. Героїв Майдану, 5, каб. № 12 або на e-mail: ssdhaivoron@ukr.net

Вимоги до житла:

У зв’язку з особливими потребами цієї дитини, має бути житловий будинок загальною площею не менше 41м2 , з автономним опаленням, ванною кімнатою, підведеним водопостачанням та таким, що придатний для проживання.

До пропозицій мають бути надані наступні документи:

?фотографії житлового приміщення (будинку, квартири);

?копія правовстановлюючих документів на житлове приміщення (будинок, квартиру);

?копія правовстановлюючих документів на земельну ділянку, на якій розташоване житлове приміщення (у разі наявності);

?копія технічної документації на житлове приміщення (будинок, квартиру), прийняте в експлуатацію в установленому законодавством порядку.