ГАЙВОРОНСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЄ ПІДТРИМКУ ЕКСПЕРТІВ U-LEAD В РОЗРОБЦІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ

  • 375

Стратегія розвитку громади є одним із ключових документів, що визначає стратегічне бачення громади та описує шляхи і засоби досягнення цілей. Громади, які мають стратегію – чітко знають, чого хочуть досягнути, де взяти ресурси та що для цього потрібно робити. Важливо, щоб цей документ був "живим", реальним і відповідав запитам жителів громади.

У вівторок, 30 листопада на базі Регіонального офісу U-LEAD з Європою в Кіровоградській області зібралися команди громад, які стали переможцями конкурсного відбору.

Одним із п’яти переможців Кіровоградщини стала наша громада, тобто ми маємо можливість отримати експертну допомогу щодо розробки стратегій місцевого розвитку за підтримки експертів U-LEAD. Представники громади також пройдуть річний онлайн цикл із покрокової розробки стратегії розвитку, а також отримають консультативну підтримку експерта на кожному етапі діяльності робочої групи: від старту до затвердження готового документу.

Метою Стратегії Гайворонської міської територіальної громади є вирішення спільних проблем мешканців міста та сіл, які увійшли до складу громади та реалізація завдань щодо економічного зростання, підвищення конкурентоспроможності, інвестиційної привабливості, якості життя у громаді через ефективне використання ресурсів та реалізацію спільних інтересів влади, громади та бізнесу.