ПРОФІЛАКТИЧНІ РЕЙДИ В СІМ’ЯХ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ ТРИВАЮТЬ

  • 367

Фото без опису

30 листопада 2021 року спеціалістами служби у справах дітей Гайворонської міської ради проведено профілактичний рейд в селах Вікнина, Берестяги , Мощене по сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах згідно з наказом «Про здійснення профілактичного рейду», з метою перевірки умов проживання та виховання дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, попередження скоєння насильства над дітьми в сім’ях.

Під час здійснення рейду відвідано 10 дітей, які проживають в 6 сім’ях. За результатами відвідування складено акти обстеження умов проживання дітей. З’ясовано, що умови цих сімей задовільні - на час обстеження в кімнатах прибрано, в будинку тепло, діти забезпечені одягом та продуктами харчування.

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» проведено роз’яснювальну роботу та надано буклети з інформацією, як поводитись, якщо стали жертвою насильства. Сім’ям передано гуманітарну допомогу у вигляді зимових речей та іграшок, які надали небайдужі мешканці громади. Подібна допомога не лише заощадить сімейний бюджет цих родин, але й додасть відчуття у тому, що вони не залишились наодинці зі своїми проблемами.

Звертаємося до жителів громади! Якщо у Вас залишилися речі, якими не користуєтеся, їм можна надати "друге життя", тим самим допомогти іншим людям. Принести речі можна за адресою: м. Гайворон, площа Героїв Майдану, 5, каб. 12.