«МОЛОДЬ ТУТ І ЗАРАЗ!»

  • 282

Саме за таким гаслом відбувся тренінг «Менеджмент Всеукраїнського молодіжного центру», який проходив з 24 по 26 листопада 2021 року в с. Карапишах  Обухівського району Київської області в молодіжному таборі «Зоряний».  Учасниками тренінгу стали 27 представників майбутніх та вже створених молодіжних центрів з різних областей України. Активістом від нашої громади стала асистент вчителя, педагог-організатор Світлана Сірак, яка не тільки взяла участь, а й презентувала символіку Гайворонщини.

Привітала учасників з початком навчання заступник Міністра молоді та спорту України Марина Попатенко і зазначила, що для Міністерства одним із пріоритетних напрямів розвитку молодіжної політики є розвиток молодіжних центрів за європейським зразком, діяльність яких спрямована на створення умов для соціального становлення та розвитку молоді. Спікерами тренінгу стали представники Київського обласного молодіжного центру, які упродовж трьох днів ділилися з учасниками знаннями про:

  • формування навичок щодо планування, прогнозування та вимірювання результатів позитивного впливу центру на молодь громади;
  • створення та оптимізація простору молодіжного центру, враховуючи заплановану програмну діяльність;
  • ефективну роботу команди молодіжного центру;
  • дослідження потреб молоді громади та аналіз ключової проблематики.

Програма була насиченою, цікавою та корисною. Всі учасники задоволені новими знаннями, знайомствами та враженнями від проведених днів у таборі.